Lotto vindertal 21/02/2015

Rollover i lørdagens lotto trækning den 14. december 2013

Rollover i lørdagens lotto trækning den 14. december 2013På trods af det sædvanligt store antal spillere, var der ikke nogen, der ramte alle tallene rigtigt i lørdagens lotto trækning den 14. december 2013. En enkelt spiller fik dog 6 plus en rigtige og vandt dermed hele 933.245 kroner.

Som sædvanligt var der en del vindere af de mindre præmier, inklusive 265 heldige spillere, der fik 6 rigtige og som derfor får lidt ekstra penge på lommen til at nyde julen for. Eller også, hvis de ligner mig, bruger de dem på ekstra lotterisedler til næste trækning, hvor den anslåede præmie beløber sig til 12,6 millioner kroner.

Bliver lørdags lotto mønsteret brudt eller får det lov at fortsætte?

Et interessant mønster har dannet sig over de sidste par uger i forhold til Lørdags Lotto-resultaterne – ifølge dette mønster kan vi forvente at få en ny jackpot-vinder i næste uge, hvis det altså holder stik. I de sidste par uger har vi set en tendens til, at en jackpot skiftevis er blevet vundet og er ført videre til næste uges trækning: den 16. november blev det til en rollover, den 23. november blev jackpotten vundet, den 30. november blev det igen til en rollover, og den 7. december fandt vi en vinder. Da den sidste trækning resulterede i en rollover, fortsætter tendensen altså. Dannelsen af mønsteret startede den 9. november, altså for mere end en måned siden, og det bliver interessant at se, om det fortsætter.

Jeg er i virkeligheden ikke en overtroisk type, men jeg må indrømme, at jeg nyder at se disse mønstre danne sig! Så, bliver jackpotten vundet til Lørdags Lotto trækningen den 21. december 2013, eller kommer vi til at opleve en rollover, der bryder mønsteret? Uanset hvad skal du sørge for at sidde klar med dine lotterisedler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × five =