Lotto-millionær: ”Jeg blev både kold og varm og helt enormt glad”

danske spil vindertalFire rigtige til 40 kroner blev til en gevinst på 1 million kroner for et ægtepar på Sjælland.

– Det er jo en af de ting, man drømmer om, men som man ikke tror, vil ske, fortæller den nyslåede Lotto-millionær over telefonen.

Hun og hendes mand har haft deres PLUS abonnement på Lotto i ”rigtig mange år”. Deres største gevinst lød indtil denne uge på 108 kroner.

– Jeg fik en opringning på arbejdet. Først tænkte jeg, at den måtte være omstillet forkert – ja, for jeg havde set, at vi kun havde vundet 40 kroner. Faktisk sad jeg bare og ventede på, at ham i den anden ende ville stoppe op for at trække vejret, at jeg kunne stoppe ham. Men han var ikke sådan at komme af med, griner hun.

Medarbejderen fra Danske Spil havde en god nyhed. Rækken med fire rigtige Lotto-vindertal var nemlig blevet udtrukket i ugens Ekstra Trækning. Dermed kunne de lægge 1 million kroner oveni gevinsten.

– Da det gik op for mig, tror jeg, jeg takkede ham rigtig mange gange. Jeg blev både kold og varm og helt enormt glad, siger vinderen, der ikke vil stå frem med navn, men fortæller, de er et ægtepar fra Sjælland. Og det er da også manden, der som den eneste ved besked.

– Jeg cyklede hjem og fortalte ham det, så hurtigt jeg kunne komme af sted med det. Han skal snart på pension og har været bekymret for vores økonomi i den forbindelse, så han blev rigtig rørt, siger Lotto-vinderen, der også vil betale nogle lån i huset ud med gevinsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − five =