Jokertal lørdag danmark

Jokertal lørdag, alt hvad du ønsker at vide!

Jokertal lørdag danmarkLørdagens Jokertal er en ekstra chance for at vinde en stor gevinst. Der er minimum 2 millioner kroner på højkant som hovedpræmie. Ofte er den største gevinst dog langt højere og i 2012 var den i uge 43 på 43,8 millioner, hvilket er rekord. Man kan dog også vinde mindre gevinster, når der trækkes Jokertal lørdag.

Det koster kun 10 kr. at spille Joker, under forudsætning af, at man har spillet mindst to rækker i Lotto. Lotto og Joker hører altså sammen. For de 10 kr. får du to rækker af 7 tal, men man skal lægge mærke til at tallene skal læses bagfra. Man skal altså kigge på dem fra højre mod venstre. Lad os sige, at man har to kuponer med Jokertal, hvor den første række er 2-6-7-9-3-1-0 og den anden er 8-4-7-1-0-3-4. Nu trækkes Jokertallene 8-4-0-9-5-1-0. Det er vigtigt, at man nu læser fra højre mod venstre. Selv om du har ramt to af tallene fra venstre mod højre, nemlig 8-4, er der ikke gevinst. Det er der derimod på den anden kupon, hvor man har tallene 1-0. Bemærk at tallene skal være i den korrekte rækkefølge, og det er altså ikke nok, at man har dem på kuponen. Tjek vores lodtræknings resultater side her for at se ægte jokertal

Der er både små og store gevinster i Lørdags Lotto Joker

Der er normalt en pulje på 7 millioner kroner, der uddeles som gevinster til de mange spillere hver lørdag. Således er der en stor chance for at vinde penge til at forsøde tilværelsen med nye ting eller rejser. Derfor er er der så mange, der spiller med, når der kommer Jokertal lørdag.
siste lottotal lørdag
To korrekte tal er det mindste man kan have for at vinde, og sådan en gevinst er typisk på 50-100 kr. Tre rigtige giver ca. 300-400 kr og så fremdeles. Man har ingen indflydelse på hvilke tal, der kommer på ens Lørdags Lotto Joker, da de er 100% tilfældige. Gevinsten bliver selvfølgelig større jo flere rigtige tal man har, og man kan altså vinde op til flere millioner. Der er 10.000.000 forskellige talkombinationer i hver trækning, så sandsynligheden for at vinde den store gevinst er ikke så stor. Joker blev spillet for første gang den 15. august 2009, så det er en relativt ny trækning. Du kan få lørdagens Jokertal at se kort efter trækningen som finder sted hver lørdag klokken 17.30.

Lotto Joker er et populært spil

Lørdags Lotto Joker fra danske spilJoker og Lotto spilles altså sammen, og når man er med i begge spil, har man størst sandsynlighed for at vinde. Gevinst chancen i Lotto er 1 til 8 millioner, hvilket er lidt højere end i Lørdags Lotto Joker. Lotto blev spillet for første gang den 7 oktober 1989. Siden hen er spillet blevet uhyre populært, og der omsættes på ugentlig basis for mellem 50 og 100 millioner kroner afhængigt af, hvor stor hovedgevinsten er.

 

Når hovedgevinsten ikke vindes en uge, bliver den overført til den efterfølgende. Det gælder også for Joker, og derfor er der flere spillere de uger, hvor der er jackpot. Lotteriet udbetaler 45% af omsætningen til præmier. Det betyder at tilbagebetalingen er på 45%, hvilket er noget mindre end f.eks. spilleautomater, hvor den er på 70%. Alligevel er Lotto og Joker blevet en kæmpe succes, der drager danskerne til kiosken uge efter uge. Det skyldes selvfølgelig drømmen om at blive millionær, og vi mindes da også om de heldige vindere i tv fra tid til anden. Hvem kunne ikke bruge de mange millioner til ny bil og måske nyt hus? Gevinsterne i både Lotto og Joker bliver hele tiden større efterhånden som flere og flere får øjnene op for spillet. Når der er Jackpot spiller så mange som 10% af befolkningen i lotteri. Det er et meget stort antal mennesker.

Hvis du er en del af os 10 procent, så vi ønsker dig held og lykke i weekenden trækning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + ten =