Får vi en jackpot-vinder ved den sidste Onsdags Lotto trækning inden jul?

Får vi en jackpot-vinder ved den sidste Onsdags Lotto trækning inden jul?

Får vi en jackpot-vinder ved den sidste Onsdags Lotto trækning inden jul?Morgendagens Onsdags Lotto trækning den 18. december 2013 fremviser en stor jackpot med anslåede 7 millioner kroner til den heldige vinder – men hvem får præmien? Og finder vi overhovedet en vinder?

Bortset fra sidste uges vinder af fantastiske 14,9 millioner kroner, har det stået stille på det seneste, og før sidste uge havde ingen vundet den store Onsdagslotto jackpot i lidt over en måned. Måske er det, vi har brug for, virkelig et julemirakel.

For ja, dette er faktisk den sidste trækning inden helligdagene – Julen er lige rundt om hjørnet, mindre end en uge væk, og den næste trækning finder sted 1. juledag. Så hvis du har planlagt at få nogle rede penge i julegave i år, er tiden til det nu.

Der er andre gevinster end lotto jackpotten

Selv hvis du ikke vinder den store jackpot på 7 millioner i denne omgang, har Lotto Onsdag også en masse små, gode gevinster. Ved hver trækning, er der mange spillere, der vinder titusindvis af kroner hver – nogle gange så meget som hundredetusinder af kroner. Det varmer da virkelig i juletiden, som typisk er en af årets absolut dyreste sæsoner. Ville et par tusind kroner i kontanter ikke passe meget godt ind lige nu?

Hvis du gerne vil have din store julegave fra Onsdags Lotto i år, skal du blot have din lotteriseddel klar – eller dine lotterisedler for den sags skyld… det er jo jul. Så, er du helt klar til onsdagens trækning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + 17 =