EN enkelt heldig vinder indkasserer trumf-jackpotten på 16,5 millioner i Lørdags Lotto

EN enkelt heldig vinder indkasserer trumf-jackpotten på 16,5 millioner i Lørdags Lotto

EN enkelt heldig vinder indkasserer trumf-jackpotten på 16,5 millioner i Lørdags LottoEn enkelt vinder formåede at vinde ikke bare den normale Lørdags Lotto jackpot i lørdags, den 11. januar 2014, men også jackpotten med trumf, så den samlede gevinst løb op i 16,5 millioner kroner. Sidst nogen vandt trumf-jackpotten var i november, da præmien var på imponerende 30 millioner.

Den normale jackpot blev vundet samtidigt og var på næsten ti millioner kroner – eller for at være mere præcis 9.924.368 kr.

Dette var den totale jackpot efter to uger med rollovers – jackpotten blev sidst vundet den 21. december og blev altså overført på de efterfølgende to trækninger. Med en sum på næsten ti millioner kroner, er dette den største normale jackpot-gevinst dette lotteri har oplevet i tre måneder siden midten af oktober 2013, da en enkelt vinder trak en jackpot på 13 millioner i land.

Flere vindere af Lørdags Lotto trækningen

Vinderne af de mindre præmier blegner altid lidt i forhold til jackpotterne, især når trumfen bliver vundet. Men vi burde ikke glemme resten – i trækningen den 11. januar formåede ikke mindre en tolv lotteriseddelindehavere at få seks rigtige plus en, hvilket indbragte dem 83.904 kr. hver. Næsten 200.000 andre spillere vandt mindre priser på alt fra 36 korner til over 2.000 kr. Der er altid et overraskende antal vindere i disse trækninger!

Den næste Lørdagslotto trækning finder sted på – ja, selvfølgelig – lørdag, den 18. januar 2014, og vi er klar til en helt ny jackpot og helt nye vindere… bliver du en af dem? Sørg for at få fat i din lotteriseddel, eller hvorfor ikke dine lotterisedler, i tide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 6 =