EN enkelt heldig vinder indkasserer trumf-jackpotten på 16,5 millioner i Lørdags Lotto

12,6 millioner i Lørdags Lotto jackpot den 21. december 2013

Danske Spils Lørdags Lotto 21. december 2013Sidste lørdags Lotto-trækning den 14. december førte til en rollover, da ingen spillere fik 7 rigtige numre, og derfor er der en ekstra stor jackpot i den kommende trækning, der finder sted den 21. december. Eftersom jackpotten fra sidste uge også blev overført, er vi nu oppe på mulige 12,6 millioner kroner i jackpot, som kan nå at blive dine lige her op til jul.

Det er noget af en forhøjning fra sidste gang, den store jackpot blev vundet for to uger siden, da præmien var på 2,5 millioner, mens det lykkedes en anden spiller at få fuld jackpot plus trumf og dermed score 4,8 millioner. Det er en del flere penge, end mange af os nogensinde kommer til at se på vores bankkonti, men det siger sig selv, at det virker noget lunkent sammenlignet med det anslåede beløb på 12,6 millioner i næste lørdags trækning – det er over tre gange så meget, som sidste jackpot.

Hav en glædelig lotteri-jul

Den kommende trækning er naturligvis også speciel, idet den finder sted bare et par dage inden juleaften, som falder på en tirsdag i år. Med andre ord er Lørdags Lotto faktisk din sidste store chance for at score nogle ekstra kontanter og nå at indkøbe det sidste inden den 24. … og selvom du ikke vinder den store jackpot på 12,6 millioner den 21. december, har du altid chancen for at score en af de andre præmier.

Alle lotto spillere tænker nogle gange på, hvordan de ville fortælle deres nærmeste om det, hvis de vandt den store jackpot. Hvad med at putte et par tusinde kroner i alle julegaverne juleaften som lidt af en overraskelse? Alt du behøver at gøre, er at få fat i din seddel i tide…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × five =